VIN

OLIE

OLIVEN

KONSERVES

SØDT

OST

PASTA

Keramik

Klik hér for at se en liste over alle produkter og priser PRISLISTE

LUKSUSPRODUKTER TIL RIMELIGE PRISER!

Vi forsøger så vidt som muligt altid selv at importere alle vores produkter direkte fra de italienske producenter. Alle produkter (på nær parmesanost) er produceret på Sicilien.

Der er altid tale om producenter som vi kender på forhånd, og produkter som vi allerede har smagt og godkendt!

Dette garanterer en utrolig høj kvalitet til meget rimelige priser!

Vi lægger stor vægt på, at vores produkter er af meget høj KVALITET, og at de er fremstillet af ordenlige ingredienser. Vi tilstræber derfor, at vores produkter er 100% fri for farvestoffer, kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. De eneste konserveringsmidler som vi accepterer er saltlage (med antioxidanter) for oliven, olivenolie og i begrænset omfang "pektin" i marmelade.

SMAGEN er selfølgelig også fundamental! Vi interesserer os derfor mere for, at smagen er rigtig, end at det absolut skal være ekstra jomfu olivenolie i stedet for normal olivenolie, som er anvendt.

Til sidst er PRISEN også vigtig. Vi forsøger at finde produkter af højeste kvalitet, som almindelige mennesker stadig kan betale. Der er dog visse produkter, som koster en hel del i produktion, hvis man ikke vil anvende kunstige processer og sort arbejde.

VARERNE KAN BESTILLES VIA MAIL: læs mere og bestil