'

det Sicilianske KulturCenter

MAD UD AF HUSET

Er pt. taget af programmet

(kontakt os evt. for specielt arrangement)

Få kokken med hjem og få serveret de lækreste sicilianske retter tilberedt i dit eget køkken.

Du betaler en fast pris per person for tilberedelsen af maden og derefter kun for de anvendte fødevarer.

Pris for tilberedning: For 4-10 personer: xxx kr. per person. For flere end 10 personer: xxx kr. per person. Prisen inkludere tilberedning, servering (ved større selskaber, hvor der kræves tjenere til servering, aftales pris for dette seperat)

Udvalg fra menukortet (ca. priser pr. person):

Forretter - Antipasti: (man kan evt. sammensætte en forret med forskellige små delikatesser)

Pris:

Crostini med tapenade (risted brød med en af de mange lækre tapenader

 

Tunfilet (evt. med kaperstapenade)

 

Chili og mynthe marinerede rejer

 

Mozzarella med lufttørret skinke, origano og citron

 

Oliven (grønne eller sorte)  
Marinerede oliven el. chilioliven  
Bresaola-blomster (med kartoffel/rosmarincreme)  
   
1. Retter - Primi Piatti:  
Pasta alla Norma (tomatsovs med auberginer, basilikum og frisk ricotta)  
Pasta con i gamberi (flødesovs med tigerrejer og zucchini, stegt i italiensk brandy)  
Pasta con salsiccia (tomatsovs med italiensk pølse, fennikel, pinjekerner, rosiner og pecorinoost)  
Pasta con spinaci e broccoli (spinat og broccoli i besciamelsovs - evt. med "salsiccia")  
Pasta con le sarde (sardiner og ansjoser i tonat med fennikel, pinjekerner og rosiner med "muddica atturrunata")  
Pasta con gli spinaci (spinat, chili, hvidløg, mandler, sultanrusiner og masser af parmesanost)  
Pasta con le patate (pasta med rosmarinkartofler)  
Pasta con rucola (pasta med en kraftig rucola/parmesancreme)  
Pasta ch'i vrocculi arriminati (pasta med broccoli, safron, pinjekerner osv. - specialitet! med "muddica atturrunata")  
   
Hovedretter - Socondi Piatti:  
Melenzane alla Parmigiana (auberginer stegte og bagte med tomat, basilikum, mozzarella og parmesan) brød  
Scaloppine al Marsala (kalvefiletter i Marsalasovs) + "piselli siciliani" (ærter i chili/persille-sovs) & brød

 

Vitello Tonnato (kalv i tunsovs!) - kold ret.

 

Tonno con verdure (siciliansk luksustun-filetter med cherrytomater, æg, kaperstapenade, tapenade af soltørrede tomater) + brød - kold ret.

 

Pesce spada (pandegrillet sværdfisk med fenneikelsalat og brød)*

 

Timballo di pesce spada (slags lasagne med grøntsagstern, stegte auberginer, sværdfisk og cherrytomater)*

 

Peperoni ripieni (fyldte peberfrugter - ansjoser, kapers, tomat,...)  
Funghi alla palermitana (palermitansk panerede østershatte)  
Zuppa di Cozze (muslingesuppe med tomat) - også i mindre format som forret  
Falsu Magru (Farseret kalvelårtunge stegt i tomat) med Gatò di Patate (siciliansk ovnbagt kartoffelmos)

 

Porchetta Siciliana (Siciliansk farseret svinemørbrad) med Gatò di Patate (siciliansk ovnbagt kartoffelmos)  
   
Dessert eller Ost - Dolci o Formaggi:

 

Aftales (Sigarette Siciliane, RicottaKage, Limoni meringhati, gelato, Cioccolato di Modica,...eller lækre siciliaske oste)

 

 

 

Vin - Vino:

 

Se vinene på vinlisten

se prisliste

*Afhænger af dagsprisen på sværdfisk. - til toppen

Eksempel på menù for 6 personer:

Forret: Crostini med tapenade af tun & laks, tapenade af oliven og soltørrede tomater samt mozzarella med skinke

1. Ret: Pasta con i gamberi

Hovedret: Scaloppine al Marsala + Sicilianske ærter + brød

Vin: Hvidvin til forret og 1. ret: Tranùi og rødvin til hovedret: Nero d'Avola Azzolino

Dessert: Lille isanretning med chokolade fra Modica med et glas Passito di Pantelleria

Tilberedning

I alt xxxx - for 4 retter mad til 6 personer inkl. 4 flasker god vin + 1 flaske god dessertvin.


København: Pris minimum xxxx kr.

Udenfor Kbh: Pris minimum xxxx kr.